Een gezond en ontspannen 2017

jokesvakantiehuisje-nieuwjaar-2017Een gezond en ontspannen 2017 willen Huub en ik, alle onze volgers en gasten, van harte wensen!

We kijken met veel plezier terug op ons eerste jaar als verhuurders van ons vakantiehuisje in Lathum.

De gasten maken het verhuren van ons huis telkens weer tot een beleving.

Grenzen zijn er niet lijkt het wel. Onze gasten kwamen naast Nederland onder andere uit Australiƫ, Amerika, Belgiƫ, Canada, Pakistan, Nieuw Zeeland, Duitsland, Polen, kortom te veel om op te noemen.

Sommigen voor de rust en ontspanning. Anderen voor het lopen van de Nijmeegse vierdaagse of familiebezoek en werkverplichtingen te combineren.

Velen hebben genoten van de mooie wandel en fietsroutes in de Liemers. De Hoge Veluwe is regelmatig bezocht met de fiets en mountainbike of voor het volgen van de Bronst periode van de edelherten.

Gelukkig hebben we het genoegen dat onze gasten als zeer tevreden respondenten hun mening hebben gegeven op de AirBnB website en in ons gastenboek. Warme woorden en complimenten mochten we lezen.
Hierdoor is de AirBnB Superhoststatus binnen handbereik voor ons. Dat is toch wat we het liefste realiseren, dat de gast meer dan 100% tevreden is met het verblijf in ons huis.

Gastvrijheid, daar doen we veel voor. En dat blijven we ook in 2017 zeker doen. Want dat geeft ons de voldoening en is onze drijfveer.
Dus heeft u een speciaal verzoek of wens dan denken we, binnen het bereikbare graag met u mee.

We houden u, ter inspiratie of als voorbereiding op uw bezoek, op de hoogte over de activiteiten in onze mooie regio de Liemers via onze Facebook pagina, zodat u niets hoeft te missen. Ook in 2017 staan weer veel evenementen op de planning, zowel op sportief, cultureel en muzikaal gebied. En houdt u van (zwem)water dan zijn de Rhederlaagse meren vanuit het keukenraam te zien en bevinden zich op loopafstand.

Een warme groet,

Joke en Huub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.