1 Jarig bestaan Jokesvakantiehuisje

1Jarig bestaan van Jokesvakantiehuisje.

Het is alweer een jaar geleden dat we onze eerste gasten mochten ontvangen in onze vakantiewoning en sinds die tijd hebben we boven verwachting veel bezoekers gehad.

Om boekingen goed te laten verlopen maken vanaf het begin gebruik van AirBnB. Zowel voor ons als voor de gast heeft dit veel voordelen. Zoals bijvoorbeeld het makkelijk online reserveren waarbij je als gast direct kan zien wanneer het huisje vrij is. We hebben voor flexibele instellingen gekozen op AirBnB omdat we dat een wezenlijk onderdeel vinden van onze gastvrijheid. Als gast wil je niet wachten tot we tijd hebben om te bevestigen, of direct kosten te moeten betalen wanneer er onverhoopt geannuleerd moet worden.

Mi casa es tu casa.
Mijn huis is jouw huis. Onze gastvrijheid hebben we hoog in het vaandel staan. We willen graag dat je je thuis voelt. Daarom hebben we een aantal extra’s in ons huisje.
Wat dacht je van gratis gebruik van koffie en thee, bedlinnen, gratis handdoeken, gratis doucheschuim, shampoo en zeep. De aanwezigheid van een föhn en hoewel niet vaak gebruikt een strijkijzer.
Maar ook een tv, vaatwasser en gratis wifi ontbreken niet. Daarnaast hebben we standaard een aantal kortingsvouchers voor restaurants in de buurt en een mini reisgids waar je naast het adres van de ijssalon ook de supermarkten en restaurants in de buurt kan vinden.
Alles is aanwezig om een heerlijk en ontspannen verblijf te hebben.

Wij als gastvrouw en gastheer vinden het leuk om de verraste gezichten te zien bij aankomst en altijd de opmerkingen; o wie schön, o looks great, parfait en o wat leuk. En als er dan aan het eind van het verblijf van onze gasten aardige stukjes in ons gastenboek lezen en weer een goede beoordeling op AirBnB hebben gehad dan worden we erg blij, daar doen we het tenslotte voor.

We hebben al veel gasten van over de hele wereld mogen ontvangen, zowel voor vakantie alsmede mensen die voor werkzaamheden in Nederland moeten zijn en geen zin hebben in een hotel.
Al die verschillende mensen en hun nationaliteiten (o.a. New Sealand, China, USA, Polen, Portugal, Spanje, Duitsland, Australie en natuurlijk Nederland) maken het leuk en afwisselend. En het is natuurlijk fantastisch om te ervaren dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, we lijken allemaal op elkaar.
We kunnen er bijna een boek over schrijven en wie weet gebeurd dat ooit nog eens.

We hebben geluk dat ons huisje op een fantastisch mooie plek ligt. Dicht aan een grote plas en onder de rook van de Hoge Veluwe met haar prachtige natuur. Heerlijk om te ontspannen en even helemaal bij te komen van alle dagelijkse beslommeringen.

Aan ons zal het niet liggen, wij blijven ons best doen om in een zo fijn en relaxed mogelijk verblijf te voorzien.
Tot ziens.

Joke en Huub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.